Sunday, July 12, 2009

Sudoku Baru!!

Assalamualaikum....

best2!! nurus dah dapat buku sudoku yang baru..about 300 puzzles jgak..12th edition advanced punye.hehe..lebih baik beli yang advanced,,baru la tak rasa duit melayang kan2?? lepas ni,masuk u nak bawak skali buku tu..tension2 boleh main.before that, mein dalam the star je,, satu game sehari..ade la certain2 hari,2 puzzles...
thenews.com

kalau nak main sudoku online pon boleh gak..tapi skg dah xde geng.sume dak2 rep masuk IPT. x leh la nak ajak main.first nurus main ngan animus n myra...hoho mase tu la jumpe MR JELLY yang dahsyat.diibaratkan seperti penunggu mencari partner, tingkatkan pointer..then, main ngan syafeeq,acap,gafar,nanad ....urmm tu je kot.

skrg klau main online pon mesti kene belasah ngan MJ tuh.abis la pointer aku bagi kt dia..satu lagi,, dah tak ingat link dia macam mane...cube ingat tapi x ingat2~adeh

2 comments:

husnaahsan.. said...

komen ni saje je..sebab tuan punya blog ni suh komen.."komen la kt post sblum tu",katanya.apa da.. best la tuh..tiap2 hari dok ngadap puzzle sudoku je..org yg tengok ni jugak jemu..serabut mata..haha. dh tu beli yg advanced tu sbb xmau kongsi ngn orang la tu!!xpe2..huu..

nurus said...

to husna>>
aih...bayaq duit sendiri la
jemu xyah tengok ye=)