Thursday, February 17, 2011

Baru Tau Gadis Melayu Tu



Assalamualaikum..
Aku tak reti buat intro.Huhu.Asyik2 tanya khabar.Sihat ke tidak.Bersenam ke belum.Basah tak mandi..huhu.Aku pon boring dah nak tanya*nanti2 pulak tau*.Ok lah,terus je ea? Pagi tadi kan.. aku ada baca berita pasal ally bertunang ngan aishah.*tak de la sedih pon,x de la gembira pon,biase2 je*.Nak ucap tahniah, bertunang je pon, xtau lagi kahwin ke tak. Kalau kahwin, kahwin je pon, xtau lagi ceerai ke tak..haha*ayat syaitan*

By the way,tak ada apa pon. Cuma aku agak pelik dulu kan ke pakai tudung? Sejak bila tak pakai? Ke sejak dulu2 lagi memang tak pakai? Ke sejurus selepas tamat gadis melayu?*confuse jap* Setahu aku,masa aku tengok program finalist tu lepas spm* sebab taktau cerita melayu apa dah nak tengok*, ada sorang budak sabah bah tu je,yang x pakai tudung.Ada lagi eh yang lain...i see..i see



-heehe-


Besar betul gambar ni..*zoom out=)*

Aku tengok Gadis Melayu tu pon, sebab cuti lama,lepas tu xtau nak buat apa,tekan2 remote ada fahrin ahmad jd pengacara.Masa tu aku ok jugak la dengan Fahrin Ahmad tu*smart jugak*. Tapi takde la hasrat nak buat menantu.Syok camtu je la.huhu*Lari cerita jap*

So,buat first timenya aku mengundi rancangan TV. "Huh,bodoh benar time2 tu,". Dahla undi gadis melayu..erkkk@_@. Buang masa,Habih duit sikit.
Tapi sebab aku undi tu la Aida boleh menang..hahha. Aku pon tak tau kenapa tergamak meng'undi'..isy2 nurus2.

Tu je pon, anyway..semoga berkekalan ke akhirat dan menjadi lebih baik.hehe.

Cik penulis: masih ada wanita yang tidak tahu (jahil) bahawa menutup aurat itu adalah menutup seluruh tubuhnya dengan pakaian kecuali muka dan pergelangan tangannya, pakaian mestilah longgar dan tudung mestilah labuh menutup dada.

10 comments:

atiey_ika said...

adehh.. -_-" nurus2, bole plak men undi2 prog kat tv ek?? hahaha

nuraiman said...

haha.nurus lah yg kna tolobg bgtau~
sbb,ade org pulak,die tahu,tp buat2 x tahu!

btw nurus,klu zaman tu dah knl changmin kn,ntah2 lagi lagho dak?? >.< hikhik

ciDut ciPut said...

tak boleh tengok pun gambo -.-'

ekceli kte minat aisyah dulu..hohohoo~ tapi takdelaa smpi nak vote2 ni :P

nurus said...

ika

hahaha..ntah ape2.mak nurus gelak je lepas tau g ngundi tuu..
ika buat kat AF je~huhu

nurus said...

aiman::
sape tau buat2 xtau..huhu..tu saje je tu

kalau dh kenal changmin..mst vote berkali2(tanpa henti)hahaha
eleh man,,,die pon same~=DD

nurus said...

cidot:
dah boleh dh..tech problem..huhu
hahha..geng-skg x dah

waaa..saje je buang masa vote2..hoho

CIDUT CIPUT said...

weyh, asal dye dah xpakai tudung?? apelaaaa...

nurus said...

entah..mmg xpakai dr dulu kot~
jap2,esok aku g tanye-hehe

Raji berkata said...

erm kan ke manis bila dia bertudungd dlu..

nurus said...

dunia dah berubah.huhu
btw: iman kdg2 naik,kdg2 turun
thats way---->berdoalah supaya dikuatkan iman.hehe.

tahniah dh graduate pon kau!!