Tuesday, May 31, 2011

Final Destination 2

Examination Schedule For Medical Students,
Azhar Faculty Of Medicine for Girl (AF
MG), Al-Azhar University.

Physiology
Written (14/6/2011-Tuesday) 10am-1pm
Oral and Practical (18/6/2010-Saturday)

Histology
Written (21/6/2011-Tuesday) 10am-12pm
Practical and Oral (23/6/2011-Thursday)

Biochemistry
Written (29/6/2011-Wednesday) 10am-1pm
Practical and Oral (30/6/2011-Thursday)

Anatomy
Written (7/7/2011-Thursday) 10am-1pm
Practical and Oral (12/7/2011-Tuesday)

Balaghah + Adab
Written (17/7/2011-Sunday) 10am-12pm

Psychology
Written (21/7/2011-Thursday) 10am-12pm

Holy Quran
Written @ Syafawi (25/7/2011-Monday) 10am-12pm
Oral @ Tahriri (25/7/2011-Monday) after written

Tafsir
Written (28/7/2011-Thursday) 10am-12pm

Ini aku update jadual exam tahun 2 memandangkan tahun lepas pun aku update jadual macam ni. Dan exam tahun ni pulak habis lambat giler disebabkan peperangan hari tu (orang luar kate-hee). Balik ke aku. Haih..

Ehem2, hasratku ada lah juge taknak bukak laptop mcm kawan2 aku yang puasa beronline, tapi tak kesampaian. Hebat gila jihad diorang. Bukak pun sekali-sekala je, then saletep balik-masuk beg. Aku,haha,tak boleh la. Kene ambik sumber inspirasi dulu untuk belajar.hua3*konon*

Akhir sekali,maaf semua.Doakan kami semua berjaya, jadi profesional yang hebat. Profesion lain xpe xhebat, profesion aku semua kena hebat. SPM biar A melimpah ruah, spec biar tebal yang boleh-kalau boleh setebal atlas Grey Anatomy atau Nettar atau novel Alaf 21-tangkup 3,4 buah, masa belajar pula jangan sibuk buat bende lain, result perlu cemerlang dari awal tahun sampai akhir degree, communication skill biar mantap supaya pesakit dengar suara aje, mereka boleh sembuh dan jangan sampai ada yang mati, kerana ianya mungkin disbbkan kecuaian kita yang tak dapat excellent/mumtaz masa belajar. Ingat! Kualiti tu penting. Kan? (Ni ayat mengutuk ke, nasihat??-haha)--->x pasal

Cermin mata kucing ni tak beberapa tebal. tak layak-haha =.=


Cik penulis dah ada blog rujukan parenting skill. Boleh la kalau nak.hehehe

6 comments:

Najah Solihah bt Mohd Hamdan said...

bittaufiq wan najah.

nurus said...

thanks najah :D

La Dolce Husna :) said...

aikk..bila masa update. hehe.. :D
buat elok2 tau. boleh la balik tahun ni... ekeke.
doakan saya juga! :)

nurus said...

lama dah..hhahaha
doakan3:)

shahzzan said...

bittaufeeq nurus!

nurus said...

thanks shahh..doakan :)