Saturday, May 1, 2010

Final Destination

Examination Schedule For Medical Students,
Faculty Of Medicine for Girl (FMG), Al-Azhar University.

Physiology
Written (8/5/2010-Saturday) 10am-1pm
Oral and Practical (9/5/2010-Sunday) Start 8am

Histology
Written (15/5/2010-Saturday) 10am-12pm
Practical and Oral (18/5/2010-Tuesday) Start 8am

Anatomy
Written (23/5/2010-Sunday) 10am-1pm
Practical and Oral (25/5/2010-Tuesday) Start 8am

Biochemistry
Written (31/5/2010-Monday) 10am-12pm
Practical and Oral (5/6/2010-Saturday) Start 8am

Arabic Language
Written (9/6/2010-Wednesday) 10am-12pm

Holy Quran
Written (14/6/2010-Monday) 10am-12pm
Oral (14/6/2010-Monday) After written exam

::Selamat berjuang kepada semua sahabat2 dan diri sendiri. All the best!!
::Kepada yang nak balik Malaysia,buat betul2.nanti boleh la extend cuti lame2 kat Malaysia.
Dont worry,result aku pon boleh 'tolong' tengokkan~(orang yang x balik pon buat leklok juge)
::Tak lupa, selamat berholiday kepada rakan2 matriks, usim, uia, kuin dan mane2 IPT yang dah habis exam..manfaatkan cuti anda dan ingatlah orang tersayang =D
::cik penulis mintak maaf banyak2 andai terkasar bahasa dan tersilap bicara sehingga menyinggung perasaan pembaca sekalian terutama kepada sahabat2 yang mengenali cik penulis.. 0-0 yea?!!

nanti raye,aku mintak maaf sekali lagi=))

9 comments:

ciDut ciPut said...

bittaufiq wannajah,nurus.. ^_^

lme kn da xjmpe..dgr citer xblik jgk ea??najah ade tnye,nurus blik ke x...
ppepn,doakankejayaan bersame..
(nk balik malaysia dgn hati yg tenang..)

nurus said...

ha'ah hari tu ada tepon najah..
lame gile gayut ngan najah tuu..
eheh,cidot balik mesia!!huhu
gud luck!!

Fakhrur Razi said...

wohohoh cm best jer bunyinyer ;D
bercuti blek malaysia
xD
kau balek x?

nurus said...

x balek..aku jadi penunggu rumah part-time lepas nih =D

Fakhrur Razi said...

hahaha
xpe duk la ngn unta kau tuh
xde sunyi sgt

nurus said...

hahaha
iye..aku bela unta,bagi mkan roti arab kat unta,bagi unta tidoq..nanti aku bagi ekoq unta kat ko =P

adlanadil said...

nice blog..teruskan menulis..

nurus said...

thanks=))

En iLham said...

bittaufiq wannajah lil imtihan


singgah pula ke KAU ILHAMKU
GAMBAR YANG JARANG DAPAT ANDA LIHAT