Wednesday, August 5, 2009

JPJ test

Assalamualaikumm....

Dah lama saya tidak meng'update' blog ini..walaupun tak de kekangan masa...tapi paham2 la,,kalau dah malas still malas kan??ok...alhamdulillah..semalam saya sudah pun melepasi ujian JPJ,,walaupun dah lambat berbanding korang semua...ehehe..macam2 ragam kalau tengok pagi semalm ade yang sampai sakit2 perut lah,,berpeluh habis macam nak ambik exam spm pulak!! I'd try my best especially in road test..mula2 masuk kereta,,diorg suruh bagi salam menandakan respect kita pada encik 'jpj'..tapi cik penulis ni malas nak bagi salam~~teruk2!!saya sedaya upaya berimaginasi naik Mercedes Benz versi manual ke,,atau pon urm.. the latest Honda Accord yang semestinya versi manual,,,tapi yang hanya ada dalam kepala,,kereta Kancil reality yang tengah drive tu..ini semua gara-gara encik JPJ yang cakap banyak dalam kereta..salah sikit je...membebel sampai ke u-turn. Dipendekkan cerita,,sepanjang jalan la omelan encik tersebut..walau pape pon,,lulus jugak...terima kasih yea encik 'jpj', cikgu2, and parents.That's my last time...i guess...maybe..yeah,,went to that kinda school..

ok..nak g search soalan pmr untuk ibu jap..
cik penulis: Urusetia 'kedah sejahtera' bermalam di hotel HPA.Bertambah majulah yea rangkaian HPA tue =)

5 comments:

NurAreefah said...

congrate dear :D

saya_arief said...

tahniah...
bukan semua owg dapat lepas jpj test ni...

nurus said...

thanks efa n arief..
itu la pasal..kalau x,,melayang la 60 ringgit kne wat balik

N E E q L I S A said...

nurus!
congratesss.
wahaha. terasa gile aku dgn si arif.
(aku tataw sape die)
aku x pas JPJ kot.
aaa. sdey2.

tp an, aku x pas JPJ.
tp byr 20 je kot.

nurus said...

terase apsl??
xpe,,x pass buat lagi,x pass buat lagi~sampai pass..hehhe