Tuesday, June 16, 2009

alhamdulillah..

akirnya dapat gak aku buat blog ni
urmm..sebenarnye aku tak minat gak nak buat blog ni
tapi bile dah terpengaruh..esp republican!!so try2 la buat
diary pon x pernah buat~never!!!

so,aku masukkan nukilan peribadi+fact+religious
it means blog campuran

1)aku da berjaye tukarkn from classic template>xml
2)disebabkan template aku overall white exc blue kt atas tu,
so,aku tambahkn colour spt yang korg dah tgk kt background n side bar
3)aku da buat navigate bar,tapi belum diisi
lepas ni kot aku update skit2

harap korang boleh bagi komen2 lepas ni...
key..

5 comments:

NurAreefah said...

congrate!! =)

husnaahsan.. said...
This comment has been removed by the author.
honeydewsweet said...

nk bgtau yg ko telah d tag oleh ak heheh

nurus said...

makasih.....orait2
teruskan mengomen

syafeeq said...

serius cun..
blog aku dlu2 xcun cmnie pon..